Vés al contingut

Arcadi Oliveres, Salvador Cardús i Dídac S.-Costa al programa Àgora de Tv3

Juny 10, 2011

http://www.tv3.cat/videos/3553210/El-moviment-dels-indignats

Intervenció al programa Àgora de TV3, el dilluns 30 de Maig 2011. Interessant debat i reflexions sobre el moviment de les places alliberades. La indignació d’alguns comentaris al foro del programa contrasta amb els centenars de felicitacions rebudes per companys/es d’arreu. El preu d’assumir una posició pública en un intent d’ajudar el moviment, i de parlar clar i català. Difícil contentar tothom. Matitzaria unicament respecte el que vaig poder dir en el directe, que és un nou tipus de moviment llibertari que inclou moltes altres visions, però sense el qual no s’hauria passat de tres dies de protesta i no s’hauria aconseguit cap construcció ni cap àgora. Autogestió, assemblearisme, col·lectivització i rebuig frontal al parlamentarisme, al capitalisme i a la banca, en el diccionari de ciència política equival a pensament llibertari. Salut!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: