Vés al contingut

Juny 28, 2015

Als imbècils de Ciutadanos y del PP, partits que haurien d’estar prohibits si aquest fos un estat democràtic normalitzat, per com son continuadors, sense cap disculpa i inundats en el cinisme i la mentida, de l’intent de genocidi cultural que han viscut i viuen encara els pobles de parla catalana a Catalunya, València, Balears, Catalunya Nord i Aragó. I que aquest breu video descriu i rememeora prou bé. On ens prohibien fins i tot cantar i ballar, o parlar per telèfon en català. I on els Borbons, precisament, hi han tingut molt a veure. El que fa que el cinisme del Joan Carles quan diu que el castellà mai ha estat imposat sigui doblement insultant.

https://www.youtube.com/watch?v=NJvSrSjjUHo

Tenen la sort de que caudillos, caciques, curas i monjas han fet d’aquest un pais mediocre i incult, amb els genocidis a tot rastre d’intel·ligència al país i el control milen·nari, encara ara, de l’educació. Un país que gràcies a això no es coneix ni a ell mateix, ni guarda memòria de sí, ni de l’ultim segle, que encara no ha acabat d’entendre. Menys encara de la història de terror i genocidi arreu del mon (i la península), que encara es celebra com el dia de la raza, i que és el més semblant al que ISIS fa actualment: degollar a tot indi, musulmà, jueu o català que no assumeixi el seu deu, rei o cabdill.

Per això el cinisme i les mentides com aquestes o com les que enarbolen C’s i PP encara colen i troben espai. Arribarà el dia en que les Espanyes recuperaran algo del que va arribar a ser a la República del 31, que com deia Miró al famós quadre Aidez l’Espagne, “enlluernarà la humanitat” o a la Revolució Social del 36, encara més profunda i oblidada, abans de caure en la llarga nit feixista de 80 anys. Nosaltres, si tot va bé, ja serem lluny, però solidaris amb aquest procés.

Fins aleshores PP, Ciutadans, Falange, COPE i personatges per l’estil viuen de prestat de la desmemòria i la ignorància de les majories socials a Espanya. I encara amb massa micròfons i poder. La normalització del país ens anirà lliurant d’aquesta gentussa irrespectuosa amb la democràcia i la diversitat cultural, que abracen, sin rasgarse las vestiduras, el genocidi cultural. I com que ho saben, això explica el seu to i talant autoritari, cridaner, cínic, rabiós i irrespectuós. Saben que en qualsevol moment se’ls acaba el chollo i la història els posarà al seu lloc, al lloc que els correspon com aliats, còmplices i continuadors del feixisme nacional-catòlic. I els nous cicles electorals que arriben semblen apropar-nos a un procés constituent així, també a les Espanyes, que suposa, per fi, la seva mort política.

Esperem que ara que els idiotes de Ciutadans van a Madrid, facin alli el rol invers que han fet aqui per defensar la llengua menys protegida per la oficialitat, que a catalunya és el castellà, i que és l’eix fundacional d’aquest partit. La igualtat entre les llengues, la imposada i la pròpia. La de l’aldea com deia de forma despectiva la idiota valenciana de Ciutadans fa pocs dies, i la que ens portarà a ser ciutadans del mon, el castellà, parlat arreu .. també sense imposició.. ? per la llliure voluntat de quètxuas, mapuches i guaranís .. ? i no ens hi apropa més el multilingüisme de tot català o vasc, que el monolinguisme de la majoria de castellans.. ?

Doncs per coherència, que facin a Madrid una defensa de les llengues menys protegides a nivell estatal, que evidentment son l’Euskera, el Català i el Gallec. L’Asturià no és llengua oficial ni a Astúries, doncs com em deia un amic d’allí, “Asturias es España, y lo demás tierra conquistada”. I com a tal, també amb coherència amb la lògica espanyola, només el castellà i ni la llegua pròpia milen·nària, per cert, molt propera al català i l’occità, és oficial al propi principat d’Astúries.

Realment de Ciutadans l’unic interessant es la Ines Arrimadas.. quan està callada .. I poca esperança hi ha de que siguin coherents i nobles en política. Doncs han nascut com un producte polític d’usar i tirar, promogut per la banca i l’unionisme amb tots els seus micròfons i focos, per cremar-se en un fi maquiavèlic i sofista de poques partides. Posar totes les traves possibles, amb histèria, mala óstia i mala educació en el diàleg (al parlament o a les tertúlies) a la recuperació d’una cultura i d’una nació trepitjada una i altra vegada per la nació que com a bons nacionalistes assmiladors i supremacistes que son, defensen, l’espanyola. I de pas contenir el pes de Podemos i ser un fidel aliat al PP. Néts de franquistes, aliats als fills de franquistes del PP. O el partit lliberal espanyol, aliat al partit conservador. Un escenari de principis de SXX a països de democràcia consolidada, i que aqui tot just arriba, sense haver condemnat encara cap dels dos els crims del feixisme nacional-catòlic a Espanya, el que els defineix per qui entengui de política. Que no son els qui els voten.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: