Vés al contingut

Recorda Xile

Març 6, 2014

 

Ara que la Veneçuela chavista està com el Xile d’Allende el 1973, amb cues, desabastiment, interferències de la CIA i les oligarquies, violència, desestabilització, premsa global hostil, què esculls recolzar?

 

 

La singular i inspiradora (i tant necessària a casa nostra) revolució democràtica bolivariana, amb les seves moltes dificultats, crítiques constructives, reptes, mancances i enemics, entre d’altres, els qui ens governen aquí a casa. Una revolució escrupolosament democràtica, governada per la voluntat popular i amb una indiscutible profundització democràtica i millores socio-econòmiques en molts àmbits.

 

 

O bé un més que probable feixisme, com fou en l’anterior breu cop d’estat antichavista de 2002, que pot acabar com gairebé sempre ha acabat a Amèrica Llatina, amb una terrible repressió armada sobre els amplis sectors progressistes i populars del país?

 

 

Si la Veneçuela post chavista acaba, com a Xile 1973-1989 amb una llarga dictadura genocida de dretes, podràs aguantar la responsabilitat d’haver donat suport a l’actual intent de cop d’estat? Pensa-ho. I recorda Xile.

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: