Vés al contingut

Protesta social brillant al cor de Londres

Juliol 15, 2010

Espectacular, imprescindible

Despres d’una introducció de dos minuts millorable, la resta és una obra mestre de microreportatge espontani d’uns joves bodhisatvas occidentals a Londres..

Desafiant amb amor i des de la veritat del cor, la falsa autoritat i la gran eina de control social: la por, induïda a les societats de llibertat pautada en que vivim -que s’apropen perillosament a un neo feixisme global que espanta…

Un recull de frases profundament filosòfiques, sociològiques i lliures, que desperten consciència.

Paraules plenes de veritat, una veritat que trepitjarà de manera igual de maca, pacífica i radical que en aquest vídeo, totes i cadascuna de les estructures que coneixem avui que no duguin veritat…

Aquest video deixa ben clar que la revolució ja esta en marxa, malgrat tot. I és imparable perque es una revolució de paradigmes i esta flotant als aires. Provar de parar-la es com provar de parar l’hivern colocant estufes pel territori, o parar una primavera tallant les flors. Quan ho vol la natura, quan arriba el seu temps, la seva primavera, és imparable.

I 50 anys mes tard del primer assaig general, aquells anys 60 poètics, lliures i multidimensionals, que ens van donar, com va dir el Mahatma Lennon, la possibilitat i la reponsabilitat, no les respostes, arriba l’hora de la veritat, de viure com humans a la terra, plenament. De portar aquell primer reconeixement de com podrien i haurien de ser les coses al pla econòmic, financer, polític, empresarial, cultural. Amb la llibertat de consciencia i l’experiència plena de l’ésser multidimensional, escapant de la unidimensionalitat tan ben descrita per Herbert Marcuse.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: