Vés al contingut

independents d’Espanya, de la UE i dels mercats financers

Setembre 18, 2015

Ens amenacen amb fer-nos fora de la UE? Cap problema. Qui necessita la UE per civilitzar-se i no enviar tancs a regions rebels és l’Estat Espanyol. A Catalunya, on s’ha creat el primer sindicat del mon (1440), un dels primers parlaments del mon i la unica revolució anarquista al mon, fa segles que no ens calen normatives nord-europees per ser demòcrates. La UE limita la nostra sobirania i independència. I després del cas grec i de la manca d’exigències democràtiques internes a l’Estat Espanyol amb el cas català, ha demostrat que ni serveix ni defensa ni interessa als pobles que com Grècia o Catalunya son fidels a la democràcia però no tant als mandats de la gran banca i els grans estats.

Al contrari, el que ens interessa és ser expulsats de la UE,perque això suposaria l’unic que realment ens cal: el reconeixement internacional com a nou Estat. No es pot expulsar una regió d’un estat membre, només es pot expulsar un nou estat.

Molt més interessant i engrescador tenir la sobirania i llibertat de Noruega, Suïssa o Andorra, estant a l’EFTA i Schengen, amb o sense Euro, i poder definir les nostres politiques monetàries, macroeconòmiques i macro-polítiques. Enlloc de reconèixer, com ara, que bona part de la sobirania ja està perduda d’entrada en favor dels grans lobbies, gran banca i les cancelleries franco-alemanes que no votem però que determinen els marges de la nostra realitat. La interdependència global no és això; no suposa la sotmissió als poders econòmics globals i continentals. Noruega i Suissa son riques, sobiranes, interdependents, poden fer politiques i referèndums vinculants sobre el que vulguin. Jo el que vull és aquesta independència, no la de Grècia.

Com diu la CUP, ens cal la independència d’Espanya, de la UE i dels mercats financers un cop la nostra economia es restableixi de la sacsejada de la independència i no ens calgui estar endeutats i obeir la banca. Creant un pais petit, però dinàmic, democràtic i globalment enxarxat i confederat, però veritamblement sobirà!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: