Vés al contingut

la fi de l’esglesia

Juliol 15, 2010

Que bonic veure com la secta destructiva de feixistes, masclistes i pederastes -i uns pocs bons homes- acaba, pel seu propi vici, amb 2000 anys d’imperi totalitari i opressiu en nom de Deu.

I amb la vil usurpació de l’exemple d’un bon home, un filòsof senzill i hippie, pel favor dels rics, que de tant llunyà que se l’han fet en divinitzar-lo, en profit del seu imperi (l’intermediador), l’han fet també un model de vida poc replicable… Una doble opressió i traïció al seu exemple..

Almenys cremar esglésies, aquesta vegada no caldrà. Només caldrà fer-les democràtiques: obrir-les a tots els cultes que avui també parlen des d’aquí als seus deus. I demanar el perdó que el nostre poble encara espera pels 40 anys de terror i feixisme nacional-catòlic..
Dos mil anys castrant-nos (com diu Osho, per fer-nso mansos com bous i cavalls castrats) amb la idea que el sexe es pecat. I la única cosa que veritablement es pecat en el sexe, abusar de nens i causar ferides per tota una vida, en nom de Deu, no hi ha ningu que ho faci mes que ells.  I per mes cinisme, homòfobs, quan a més és sempre entre adults i nens del mateix gènere, l’únic que existeix en ple dret en aquesta secta antiga: mascles.
Per la desamortització i socialització de les esglèsies per a nous usos socials, vivenda, bars, centres socials i discoteques!
I per a una redefinició del que és el cristianisme  i l’exemple de vida crístic. Res de fills de déus, que tots ho som. Tan sols un filòsof amb un bon anàlisi i una bona proposta, com Confuci, Lao-Tse, Buda, Gandhi, Lennon, Amma, Yogananda i tants d’altres.
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: